måndag 26 april 2010

Veggobitar med sötsur sås och ris 10 av 10

Det blev ingen pasta med pastasås till middag idag. Det blev Veggos kycklingbitar med sötsur sås och ris istället. Hur enkelt och gott som helst. Det blev en solklar 10 från både mig å gubben :-)

Superenkelt och snabbt att laga va det med:
Koka ris enligt instruktionerna på paketet. Stek Veggos "i-stället-för-kyckling-bitar" i olja eller margarin tills de får fin färg. Salta och peppra. Ha sedan i valfri sås från Uncle Bens. Jag tog Sweet & Sour. Låt det puttra ihop sig lite gott och servera sedan tillsammans med riset. MUMS!



1 kommentar:

Melanie sa...

Tack för dina peppande och förstående kommentarer, det är så härligt att läsa och jag blir så glad!! Istället för alla som bara säger "vad var det jag sa", "å värre blir det" osv osv. ;-) Jo lite bökigt är det allt nu, men det är mest om nätterna. Tur det inte är varje natt i alla fall (än så länge). Sen är nog halsbrännan det värsta måste jag säga, fy vad det är vidrigt! Men jag tycker gavisconen hjälper riktigt bra som tur är.
Inte länge kvar att jobba nu, och det ska bli sååå skönt - nattajobbet och dementa är ingen bra kombo för tillfället, mitt tålamod är allt annat än bra haha!! ;-)

Hur är det med dig? Hur går det med jobbletandet och sådär? Middagen såg riktigt smaskig ut, jag har en burk uncle bens i kylen, ska nog prova dom där bitarna till;) Ta hand om dig och ha det så gott, kramar!!