torsdag 1 april 2010

Pastasås med champinjoner och paprika 10 av 10

Till middag idag blev det en egenkomponerad pastasås. Den är hur enkel som helst att göra och smakar verkligen kanongott! Inga konstigheter alls :-) Det enda som behövs är:


Champinjoner
Paprika
Matlagningsgrädde (havre eller sojagrädde för veganen)
Citronpeppar
Salt
Olja eller annat matfett

Skiva champinjonerna och strimla paprikan tunt. Fräs champinjonerna i olja eller annat matfett en stund, krydda med citronpeppar och salt. Tillsätt paprikan och fräs ett tag. Ha sedan i grädden och krydda ytterligare om det behövs. Låt puttra ett tag, tills det blir en krämig sås. Servera med kokt pasta och eventuellt en läcker sallad till. Smaklig måltid!

1 kommentar:

Melanie sa...

Gött! Det är så lätt att göra bra och god mat av det man har hemma faktiskt:-)