måndag 21 juni 2010

Dagens lunch...

blev i all sin enkelhet snabbmakaroner och vegetarisk Bolognese från Blå Band. Hur gott som helst! Rekommenderar den verkligen. Såsen var något tunn och black, men smaken va verkligen fyllig och kanongod. En riktig 10:a faktiskt :-)

2 kommentarer:

Melanie sa...

Hej Linda! Hur är det med dig och familjen? Vilken snäll kommentar du lämnade, och jag håller med dig. Förstår verkligen inte varför alla måste vara/säga sådär. JAG tycker inte likadant, men det är visst svårt att förstå. Och "vänta du bara..." verkar vara något som dom flesta älskar att säga. Galet! :) Ja nu är det snart dags, spännande! Ska hojta till när det börjar bli dags, lovar!! :-)

Hur gick det för dig med jobbet på wåxnäs? Var det Pelargården? Kram!

Linda Melin Eklund sa...

Det är skapligt bra med familjen. Jag å C-G mår prima men Noel har haft hög feber i 3 dagar nu :-( Hoppas att han blir bättre snart. Jobbet på Pelargården blev det inget med. Enhetschefen kunde inte säga hur och när det ev skulle bli och jag hade en "deadline" för att lämna in Noels schema till dagis. Så jag gav henne ett datum då jag var tvungen att få ett definitivt besked och när hon fortfarande inte visste då var jag tvungen att säga nej :-/ Men det går andra tåg.