fredag 25 juni 2010

Trevlig midsommar...




önskar jag er alla! Ta det försiktigt i trafiken och drick alkoholen med måtta. Men njut till bredden av alla läckerheter på bordet med familjen och vännerna! Detta är utan tvekan den skönaste och vackraste tiden på året. Så ta till vara på den...

måndag 21 juni 2010

Dagens lunch...

blev i all sin enkelhet snabbmakaroner och vegetarisk Bolognese från Blå Band. Hur gott som helst! Rekommenderar den verkligen. Såsen var något tunn och black, men smaken va verkligen fyllig och kanongod. En riktig 10:a faktiskt :-)

lördag 19 juni 2010

Bröllopsdag!



Jag vill dagen till ära passa på att gratulera Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling som idag gifter sig i storkyrkan i Stockholm. Önskar dem ett långt liv fullt av lycka och välgång. Det gläder mig att vår vackra Kronprinsessa äntligen har hittat rätt och funnit sitt livs kärlek.

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!

fredag 18 juni 2010

Ny tattoo :-) Me like!

Nu har jag äntligen beställt tid för att göra min efterlängtade Noeltattoo :-) Känns så skönt! Torsdagen den 1/7 är det magiska datumet och jag lääängtar sååå! Kommer naturligtvis att lägga upp en bild när det är gjort :-)

Sist jag tatuerade mig var i mitten av Januari då jag och mamma gjorde vår mor-dotter-tatuering. En hyllning till moderskapet och kärleken :-) Modigt gjort av morsan måste jag säga... Å bra blev det!



tisdag 15 juni 2010

Visa lite stake för fan!

Det har varit lätt, glatt och positiv ton i min blogg fram tills nu. Jag har fettröttnat på folk och hur många av dem beter sig alltså! Jag är inte på långa vägar perfekt och påstår absolut inte att jag själv gör allt rätt i alla situationer. Men jag försöker alltid göra mitt bästa och ber om ursäkt för och/eller förklaring till mitt beteende om jag sårar eller upprör.

Tänk på era medmänniskor och va lite omtänksamma för i helvete! Tänk på att era handlingar och ord får konsekvenser för andra runt om kring er! Ta hänsyn och visa respekt och ge inte dubbla budskap och va falska! Visa lite stake och våga stå för vad ni tycker, tänker och känner! Eller håll käften! Men ljug inte ihop nån skit för att "va snälla". Det straffar sig i längden och skadan blir så otroligt mycket större när sanningen till slut kommer fram! Visa empati och va hjälpsamma om någon behöver det! Det lönar sig i längden och känslan av att ha gjort någonting bra är underbar!

Jag ber er folkens: Va justa mot varandra och ljug inte! En sanning här och nu är mindre smärtsam att ta än en lögn som senare avslöjas. Eller va tyst! Och om människor i er närhet betyder något för er. Visa det!

lördag 12 juni 2010

Håll käften eller säg som det är! Men ljug inte!

Jag slutar aldrig förundras över hur folk beter sig. De säger en sak men gör en annan, är falska och opålitliga! Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att vara ärlig och våga säga vad man egentligen tycker, tänker och känner. Det blir ju så mycket enklare på det viset och det spar mycket energi genom att man slipper grubbla på varför han eller hon gjorde eller sa si och så.

Va hellre tyst än å ljug ihop nåt bara för att vara snäll och lämna inte telefonnumret om du inte vill ha nån kontakt! Men strunta inte bara i att svara på sms eller telefonsamtal eller bete dig som en mansgris när vi ses. Tro inte att du är guds gåva till kvinnorna och att jag vill ha dig! Jag är gift och har en underbar familj som betyder allt för mig. Det är inte alltid en dans på rosor men vi håller ihop och kämpar oss igenom svårigheterna. Vad har du? Tänk på saken!

Vi ses och pratar gamla minnen och har en kanontrevlig kväll, vi byter telefonnummer och jag är så glad. Nu svarar du inte när jag ringer eller när jag skickar sms, du är otrevlig när vi ses och beter dig nonchalant. Du sårar mig och gör mig arg. Men det är ditt problem att du vill bli ihågkommen som en skitstövel. Jag överlever nog...

tisdag 8 juni 2010